Avantajele Cabinei Foto …. Nelimitate!

Cabinele foto, sau Photo Booth cum mai sunt numite, sunt foarte importante si reprezinta unul din elemetele necesare pentru o petrecere reusita.

Cel mai probabil acum te gandesti care mai este rostul unei Cabine Foto daca ti-ai angajat deja un fotograf profesionist pentru evenimentul tau?

De aceea m-am gandit sa iti prezint doar cinci din ele.

1. Deschid oportunitati de socializare

O buna parte dintre invitatii tai nu se cunosc intre ei iar pentru a stabili o conexiune cu un „necunoscut” nu este chiar atat de usor. Aici apare rolul cabinei FunPhoto care ii aduna pe toti in jurul ei, devenind si un prim subiect de conversatie FUN!

2. Usor de instalat si setat

Din momentul in care ai rezervat Cabina Foto, nu mai este necesar sa faci nimic altceva decat sa te distrezi. Design-ul compact al acesteia iti permite sa o instalezi oriunde in locatia evenimentului. Spatiul ocupat de aceasta este foarte mic, iar utilizarea ei…o joaca de copii!

3. Ideale pentru nunti

Organizatorii de nunti adora includerea Cabinei Foto in lista de beneficii pentru invitatii. De ce oare?
Cabina foto le permite invitatilor sa sparga barierele si sa imortalizeze momente pe care ulterior le vor retrai cu zambetul pe buze.
Nu-i asa ca si tu ti-ai dori ca prietenii tai sa-si aminteasca cu drag de nunta ta in fiecare dimineata cand deschid frigiderul?

4. Adauga un strop de culoare evenimentului tau

Un eveniment de succes este atunci cand ivitatii se simt in largul lor. Cabina Foto elimina inhibitia din fata fotografului, aducand in schimb magia selfie-ului! Si cand in peisaj apar si accesorii colorate, distractia este garantata!

5. Transforma invitatii in instrumente de promovare a evenimentului tau

Invitatii sunt precum clientii, cand sunt multumiti, devin ambasadorii tai.
Cabina Foto ii vor face sa impartaseasca experientele frumoase zile intregi chiar si dupa eveniment astfel chiar si cei mai buni „prieteni” te vor invidia pentru succesul evenimentului tau!