Iata de ce cabina foto FUNPHOTO este alegerea potrivita!

Chiar daca noua ne place maxim sa ne distram atunci cand vine vorba de serviciile pe care le oferim suntem foarte seriosi. Am cautat si ne-am sfatuit cu multi experti din domeniu pentru a alege cele mai bune componente pentru cabina foto FUNPHOTO.

 

APARAT FOTO

Puteam alege orice alt model de aparat foto, insa am ales unul profesional pentru ca stim ca zambetul tau este cel care conteaza.

EOS700D captureaza fiecare detaliu cu un senzor hibrid CMOS AF de 18 megapixeli. EOS 700D produce fotografii care se pot imprima direct in orice format.

Si pentru ca totul sa iasa perfect i-am adaugat si un obiectiv Canon EF-S 18-55mm, ideal pentru fotografii instant.

 

BLITZ

Lumina este esentiala pentru a realiza fotografii de cea mai buna calitate, astfel ca am ales  Elinchrom D-Lite RX 4.

Elinchrom D-Lite RX 4, cu putere de 400Ws reprezinta noul concept in materie de blituri de studio. D-Lite RX 4 beneficiaza de un nou design si inglobeaza cea mai buna tehnologie, furnizand maximul de performanta si eficienta necesar unui fotograf profesionist.

 

IMPRIMANTA FOTO

 

Ne-am dorit sa punem in evidenta fiecare detaliu surprins de aparatul foto astfel ca am ales o imprimanta pe masura care sa printeaze in doar cateva secunde “dovezile” glossy,la o rezolutie excelenta

DNP RX 1 HS 750 SN asigura calitate exceptionala fotografiilor printate. Si asta pentru ca in primul rand, incalzirea nu se face in puncte, ci pe o anumita suprafata. Astfel, imaginea nu este compusa din mici puncte, ci contine culoare continua. Iar, spre deosebire de tus care se aseaza pe hartie, sublimarea implica absorbtia culorii pe aceasta.

Fotografiile obtinute prin sublimare sunt mai rezistente in timp si nu sunt afectate de umezeala, putand fi bagate chiar si sub jet de apa fara a se deteriora.

 

SOFTUL

Creierasul FUNPHOT,  cum ne mai place noua sa-l numim, este DSLR Remote by Breeze, este un software special creat pentru un adevarat photobooth profesional.

Este usor de utilizat si ne ofera multiple modalitati de setare. Putem utiliza orice fundal, putem seta printarea pe o singura poza de la una pana la sase fotografii.

In plus Breeze comunica excelent cu imprimanta noastra si ii putem indica la ce marimi dorim fotografiile, iar apoi imprimanta taie stripsurile in timp ce le printeaza. In tot acest timp noi iti putem trimite pozele in format digital.